Vragen?

Veelgestelde vragen aan Quoco.

Hoe kan ik een Quoco bestellen?

Een Quoco kan bij één van onze dealers worden gekocht. Onze dealer locator helpt u bij het vinden van de dichtstbijzijnde dealer. Alleen Quoco-producten, gekocht bij geautoriseerde dealers of internetbronnen, hebben een geldige garantie.

Wat is de garantie van een Quoco?

Alle Quoco Piatto en Quoco Tavolo products hebben een garantieperiode van 36 maanden. Voor alle details bekijk onze algemene voorwaarden.

Moet ik per se hout, houtskool of briketten gebruiken op een quoco?

Je kunt ze allemaal gebruiken, maar het hangt er vanaf wat je het leukst vindt. We adviseren je wel om voor een brikettengrill te gaan als je briketten wilt gebruiken, zodat de luchtstroom optimaal bereikt wordt.

Zijn Quoco-producten beschikbaar in mijn land?

Quoco-producten zijn in veel landen beschikbaar. We kunnen je informeren over de dichtstbijzijnde reseller of we kunnen je helpen bij je aankoop als het product niet beschikbaar is in jouw land.

Uit welk materiaal is Quoco gemaakt?

De basis is gemaakt van cortenstaal, de kom en de grillring zijn gemaakt van koolstofstaal.

Wordt mijn terras vies?

Omdat de basis is gemaakt van cortenstaal met verstelbare poten, is er geen direct contact tussen het cortenstaal en uw terras. Desondanks is er altijd een kans dat de verschillende elementen roest aan uw terras hechten. Naarmate de Quoco ouder wordt, komt er minder roest vrij bij de basis.

Moet ik de grond beschermen?

Het is niet nodig de grond te beschermen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid dat oliedruppels of voedsel op de grond vallen. Om uw buitenvloer te beschermen, kan het handig zijn om een ​​plaat (hout of staal) onder de Quoco Piatto te plaatsen.

Hoe een Quoco aan te steken?

Het is alsof je een klein kampvuur maakt. Begin met het bouwen van een kleine wigwam van hout / houtskool of briketten en plaats een paar aanmaakblokjes in het midden. Steek de aanstekers aan en laat het 20 minuten branden, daarna kunt u er meer brandstof aan toevoegen. De plaat wordt warm en de olie loopt naar het midden van de plaat. De Quoco is klaar voor gebruik.

Hoe maak ik mijn Quoco Piatto schoon?

Het reinigen van de Quoco Piatto kan in een paar minuten worden gedaan met een (Quoco) spatel, keukenpapier, water en wat olie.

  • Na gebruik van het product, gebruik de spatel en duw alles wat achterbleef in het vuur.
  • Neem een ​​stuk nat keukenpapier en maak de plaat opnieuw schoon. Pas op dat de plaat heet kan zijn!
  • Neem een ​​beetje olie en wat keukenpapier. Doe wat olie op het keukenpapier en wrijf het over het hele bord.

Ik wil het voor het eerst gebruiken. Wat moet ik doen?

De eerste keer moet de plaat worden verbrand met een 'food-grade' olie om het koken gemakkelijk te maken en te beschermen tegen de elementen. Als de Quoco Piatto niet wordt gebruikt, moet een kleine druppel olie op de plaat worden aangebracht om deze tegen de elementen te beschermen.

Waarom is er een schuif onder de kom?

De schuif aan de onderkant kan worden gebruikt om de as vrij te maken of om lucht aan de kom toe te voegen. Houd er rekening mee dat gloeiende delen kunnen vallen als de schuif open is. Als de schuif open is, moet u erop letten dat er geen hout onder ligt is om smeulen of verbranden van het opgeslagen hout te voorkomen.

Wat is de temperatuur van de Quoco Piatto tijdens gebruik?

Door het product te gebruiken, kan het erg heet worden. Wees hier voorzichtig mee, dit kan letsel veroorzaken. De temperatuur van de plaat kan 300 graden Celsius of hoger worden. Ook de kom en het bovenste gedeelte van de basis worden heet.

Wat krijg ik als ik een Quoco Piatto bestel?

Als u een Quoco Piatto bestelt, krijgt u:

  • De basis
  • De kom
  • De plaat / plancha

Is het mogelijk een ​​indruk te krijgen hoe de Quoco in mijn tuin of terras past?

We begrijpen dat gevoel en ambiance heel belangrijk zijn. Om je een goede indruk te geven maken we foto's die beschikbaar zijn op Instagram en hebben we ons eigen Experience Center in Nederland.

Waar kan ik foto's en video's vinden over Quoco?

Bekijk eens onze Media-pagina voor alle foto's en video's.

Is er een plek waar het product gedemonstreerd wordt?

Onze producten worden gedemonstreerd op vele binnen- en buitenevenementen. We hebben ook ons ​​eigen Experience Center in ’s-Hertogenbosch om onze productlijn te laten zien en demonstreren.

Hoe lang duurt het om bij het Experience Center te komen?

  • 1,5 uur rijden vanaf Dusseldorf Airport
  • 1 uur rijden vanaf Amsterdam Airport
  • 40 min rijden vanaf de Belgische grens

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief over nieuwe producten en evenementen. Vele liefhebbers gingen je al voor.

Word partner van Quoco

Moment zijn we op zoek naar verkopers en distributeurs binnen Europa, die gepassioneerd zijn over producten voor het buitenleven. Mocht je geïnteresseerd zijn of je zou graag iets meer informatie willen, bel ons gerust, stuur ons een e-mail of stuur ons een bericht via het contactformulier.